19 lip

Akcija prikupljanja sredstava za nabavku medicinskog monitora

Liga protiv raka Daruvar pokreće akciju prikupljanja sredstava za nabavku medicinskog monitora za pregled dojki koji će biti u Domu zdravlja u Daruvaru. Davne 2007. godine Liga je imala presudnu ulogu u nabavci mamografa na kom je do sada obavljeno 15000 pregleda i po broju pregleda smo prvi na nacionalnoj razini.

Na žalost mamograf se pokvario i potrebno je nabaviti medicinski monitor snage 5 Mpiksela kako bi se pregled dojki mogao i dalje obavljati u Daruvaru. Bez tog monitora preglede nije moguće obavljati, pa će naše sugrađanke, kao i građanke susjednih općina i gradova Garešnice i Grubišnog Polja morati odlaziti u Bjelovar ili u druge udaljenije gradove kako bi obavile pregled. Liga ne želi prekinuti mogućnost pregleda dojki u Daruvaru i stoga pokreće ovu akciju prikupljanja sredstava za nabavku potrebne opreme.

Investicija je oko 60.000,00 kn. Obzirom da Liga ne može sama isfinancirati tu investiciju odlučeno je da će se pokrenuti akcija prikupljanja sredstava od naših građana, obrtnika, poduzetnika, gospodarstvenika, političkih stranaka, udruga i predstavnika vlasti.

Nadamo se da će svi shvatiti ovu akciju i podržati nas svojim donacijama. Uplate se mogu vršiti na žiro račun Lige protiv raka Daruvar koji je otvoren u PBZ, IBAN: HR4723400091111015849, s naznakom “donacija za kupnju monitora za pregled dojki”. Još jednom pozivamo sve ljude dobre volje da u okviru svojih mogućnosti podrže ovu akciju i doniraju sredstva za nabavku monitora.

Za sve dodatne informacije možete nazvati broj 098/9625683.

Unaprijed se zahvaljujemo u ime svih naših sugrađanki. LIGA PROTIV RAKA DARUVAR

Objave

0 Comment

druge objave